Verkoop VVV-sjaals

Tussenstand supporterscollectief VVV sjaal

Terwijl VVV het trainingskamp in Londen belegde, ging de sjaalverkoop natuurlijk gewoon door. Op dit moment zijn er 220 sjaals gereserveerd. De draagkracht die jullie supporters hebben laten zien betekent veel voor VVV en de regio, dit gaat niet ongemerkt voorbij.

We naderen de 250 sjaals en dat betekent dat ze voorlopig bijna uitverkocht zijn! Er zullen er nog 11 sjaals los verkocht worden. Ben er dus snel bij want OP=OP. Bij veel vraag zullen we zeer waarschijnlijk meer sjaals laten maken.

Iedereen bedankt voor de steun die tot nu een sjaal heeft gereserveerd. Met het kopen van deze sjaal spreek je steun uit voor VVV in moeilijke tijden, maar steun je ook direct het collectief in het financieren van de toekomstplannen waar we nu hard mee bezig zijn.

Zodra de sjaals binnen zijn, communiceren we de ophaalmomenten en plaatsen.

Fanclub D’n Twellefde Man, Socio Club VVV-Venlo & Venlonaren

2 Reacties

 1. Truus in 't Zandt-Janssen op 19/01/2016 at 09:49

  is het nog mogelijk om een sjaal te bestellen??
  17-12 is van mijn rekening € 10,00 afgeschreven als lidmaatschap van de socio-club, maar het bericht over een sjaal heb ik dus compleet gemist.
  Toevallig keek ik vanmorgen op de site van Venlonaren en zag een kopje sjaal supporterscollectief staan. vandaar mijn late bestelling.  • socioclub VVV op 19/01/2016 at 11:07

   Dit is nu niet mogelijk maar ik zal uw mail doorsturen naar d’n twellefde man.Share This