Vele handen maken licht werk

flyer socioclub1

Wie had dat twee jaar geledflyer sociocluben durven denken? In 2015 was VVV een doodzieke patiënt. De degradatie op het dieptepunt van de economische crisis en het afketsen van een nieuw stadion, hadden de club in financiële problemen gebracht. Het was vijf voor twaalf. Maar het kwam uiteindelijk toch nog goed. En hoé!

Als de verdrietig stemmende gebeurtenissen van nog niet zo lang geleden één ding duidelijk hebben gemaakt, dan is het dat VVV zonder de hulp van de achterban gedoemd is af te zakken naar de krochten van het betaald voetbal. De SocioClub VVV realiseert zich dat. Daarom probeert ze waar de belangstelling voor VVV aan te wakkeren en helpende handen te mobiliseren. De SocioClub oefent – zo nodig – druk uit op de politiek, denkt actief mee in commissies en verleent hand- en spandiensten in en om het stadion. De SocioClub is echter nadrukkelijk geen verlengstuk van VVV. We spreken de club er ook op aan als ze dingen doet, waar wij het niet mee eens zijn.

De SocioClub telt op dit moment circa honderd deelnemers. Dat moeten er veel meer worden. Wil je VVV ook actief steunen en vooruit helpen, meld je dan aan als deelnemer. Dat kan voor het luttele bedrag van slechts € 10,00 per jaar. En daar bieden we je ook nog eens enkele leuke activiteiten voor.

Opgeven kan via onze site: www.socioclub-VVV-Venlo.nl

Share This