Veel helpende Handen

Veel helpende handen voor VVV en SocioClub

Veel deelnemers van de SocioClub VVV-Venlo zijn bereid mee de handen uit de mouwen te steken om VVV en de SocioClub verder vooruit te helpen. Met name de slagkracht van de SocioClub kan daarmee flink worden versterkt.

Dit blijkt uit de enquête die wij onlangs onder onze deelnemers hebben gehouden. Het bestuur is zeer tevreden met de respons van royaal veertig procent.

vvv ajaxHulp voor VVV-Venlo

Acht personen gaven in de enquête aan VVV te willen helpen met de marketing en in- en externe communicatie. Vijf zijn bereid teksten voor VVV te schrijven. Een handvol deelnemers meldt voor VVV te willen klussen of als begeleider van de Koelkids op te treden.

Hulp voor Socioclub VVV-Venlo

Voor de SocioClub staan de deelnemers aan de enquête nog net niet in de rij, maar ook hier is het ‘aanbod’ veelbelovend. Zeven respondenten geven aan mee activiteiten te willen organiseren. Drie respondenten zijn bereid het bestuur te komen versterken.
Met alle potentiële ‘vrijwilligers’ voor zowel VVV als de SocioClub zal zo snel mogelijk contact worden opgenomen. Enorm bedankt voor het invullen van de enquête. Overigens: jezelf aanbieden kan natuurlijk altijd nog. Alle hulp is welkom.

En tot slot…

Onze deelnemers blijken er alle vertrouwen in te hebben dat ‘onze club’ dit seizoen goed gaat afsluiten. Liefst 74,4 % voorspelt dat VVV tussen plek 12 tot 15 gaat eindigen, ofwel: zich handhaaft zonder nacompetitie te hoeven spelen.

Share This