Uitleg VVV over prijs toegangskaarten

Vvvv ajaxVV Venlo heeft het bestuur van de SocioClub VVV-Venlo uitleg gegeven over de wijze waarop de prijzen van seizoenkaarten en losse tickets tot stand zijn gekomen. De SocioClub had hierom gevraagd naar aanleiding van klachten van supporters die vinden dat het allemaal wel erg duur geworden is.

Zonder in detail te treden: de uitleg van VVV is zonder meer plausibel. De SocioClub is desondanks bang dat de gehanteerde prijzen sommige supporters ervan zullen weerhouden de wedstrijden in De Koel te bezoeken. En het stadion moet natuurlijk wel ‘lekker vol’ zijn.
VVV heeft inmiddels de prijzen voor de jeugd al aantrekkelijker gemaakt. De SocioClub heeft een voorstel bij de club neergelegd om ook voor de doelgroep daarboven (studenten) wat te doen. Het bestuur beraadt zich hierover. Nadere berichten volgen.

Flyeractie levert nieuwe leden op

De flyeractie voor de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam was succesvol. We hebben weer elf nieuwe deelnemers mogen verwelkomen. Hoe meer deelnemers, hoe meer we voor VVV kunnen betekenen.

Contributie

Ook dit seizoen zal de Socio Club VVV-Venlo weer op diverse fronten van zich laten horen. Daarvoor hebben we uiteraard de steun van jullie, onze deelnemers, nodig. En de financiële middelen.

Denken jullie er s.v.p. aan, de jaarlijkse contributie voor seizoen 2017-2018 (€ 10,00) zo snel mogelijk over te maken! Ons rekeningnummer is: NL86 RABO 0305 0293 63.

Share This