Waarom Sponsor worden van de Socioclub VVV-Venlo?

Omdat de deelnemers een lage bijdrage hoeven te betalen, dienen we ook andere bronnen van inkomsten te hebben voor onze activiteiten.

De sponsor bepaalt zelf zijn jaarlijkse bijdrage aan de Socioclub VVV-Venlo. Net als bij de deelnemers loopt de bijdrage periode van 1 augustus tot en met 31 juli.

Afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag worden de sponsors ingedeeld in één van de drie categorieën:

De gouden sponsor heeft dezelfde rechten als de zilveren sponsor, maar ontvangt niet twee maar vijf toegangsbewijzen en kan gratis een advertentie plaatsen op onze site.
Het sponsorbedrag van de gouden sponsor is groter of gelijk aan 250 euro.

gouden-sponsor
Wie wordt onze gouden sponsor!

De zilveren sponsor heeft dezelfde rechten als de bronzen sponsor, maar mag tevens zijn logo plaatsen op de website van Socioclub VVV-Venlo. Tevens ontvangt de zilveren sponsor twee toegangsbewijzen voor de jaarlijkse activiteit. Het sponsorbedrag van de zilveren sponsor is kleiner dan 250 euro.

zilver

De bronzen sponsor krijgt een vermelding met link op de website van de SocioClub VVV-Venlo en op de jaarlijkse flyer die aan het begin van het seizoen wordt uitgedeeld onder de bezoekers van VVV-Venlo.
Het sponsorbedrag van de bronzen sponsor is kleiner dan 100 euro.

Brons

Sponsor

  • Socioclub VVV-Venlo is niet BTW plichtig
  • Wij waarderen het als u aangeeft waarom VVV-Venlo zo belangrijk is voor de regio. Uw tekst wordt dan met uw logo geplaatst op onze website.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Share This