SocioClub VVV-Venlo: hoe verder?

Geachte deelnemers,

Bestaan jullie nog?, zo wordt ons zo nu en dan gevraagd. Kortom, de hoogste tijd om weer een teken van leven te geven. Er is veel gebeurd rond de SocioClub VVV-Venlo en… we hebben niet stil gezeten…

VVV vlag in de KoelAfgelopen najaar organiseerde de SocioClub een VVV-pubquiz bij Grand Café ’t Witte Huis in Tegelen. Het aantal aanmeldingen bleef aanvankelijk achter bij de verwachtingen, maar uiteindelijk hadden we toch volle bak. De vragen, geformuleerd door leden van de Historische Commissie van VVV,  waren aan de lastige kant, maar dat mocht de pret niet drukken.

In hetzelfde najaar was er veel ophef over een noodkrediet voor VVV. De SocioClub heeft in de media nadrukkelijk een lans gebroken voor deze steun – en met succes.

Begin 2017 zijn een aantal commissies aan het werk gegaan om het Toekomstplan van VVV handen en voeten te geven. De SocioClub is hierin ruim vertegenwoordigd. Er worden spijkers met koppen geslagen. De afwatering van Stadion de Koel wordt op orde gebracht. Binnenkort volgt de gatenkaas die parkeerplaats heet. En, voor de fans goed nieuws: VVV krijgt een fanzone, een plek waar de fans voor en na de wedstrijd in gezellige sfeer bij elkaar kunnen komen om voor te proeven en na te genieten; waar bier en andere dranken geschonken worden en waar (liefst live-) muziek te horen is. Op dit moment wordt bekeken welke locatie in verband met bereikbaarheid en veiligheid de voorkeur geniet. In april zal al drie keer worden proefgedraaid.

Het bestuur van de SocioClub heeft de afgelopen weken een aantal mutaties ondergaan. Onze voorzitter Frans Aerts heeft wegens tijdgebrek het estafettestokje moeten overgeven aan Thijs Muijsenberg, een van de mensen van het eerste uur. Penningmeester Hay Janssen en zijn opvolger Carel Hesselinck moesten om uiteenlopende redenen eveneens bedanken. Secretaris John Testroote neemt het penningmeesterschap voorlopig waar.

Over dit alles willen we jullie graag ‘onder vier ogen’ spreken. We nodigen jullie uit voor een bijeenkomst op 21 maart 20.00 uur a.s. bij Sablones, Kaldenkerkerweg 20 in Venlo. Hoofdthema zal zijn: de nieuwe koers van de SocioClub. Onze ideeën daarover vindt u in bijgevoegd praatstuk. Wij willen graag horen hoe jullie erover denken. Nieuws is er op 21 maart waarschijnlijk ook. Ron van de Bekerom, projectleider van De Trap Omhoog (vrij vertaald: de uitwerking van het toekomstplan van VVV) zal ons uitgebreid informeren over de laatste stand van zaken.

Omdat de ruimte bij Sablones beperkt is, graag even via de mail aanmelden!!!
Hopelijk tot 21 maart,

John Testroote
penningmeester/secretaris
SocioClub VVV-Venlo

Share This