Golde Joare 2016/17

VVV 2017 1VVV heeft dit jaar weer een mooi hoofdstuk toe gevoegd, aan de rijke historie van de club!

Voor de derde keer kampioen van de Eerste Divisie, die nu Jupiler League heet. Namen als Seuntjes, Post,Opoku, Vito en Leemans worden bij geschreven in de boeken en blijven gegrift in de geheugens van ons als supporters. Wij blikken graag terug op mooie tijden. Maar we verheugen ons ook op het nieuwe competitie jaar.

De grote namen van de eredivisie komen weer naar de Koel.

VVV 2017 8Dat zal volle tribunes trekken. Wij hopen dat veel supporters de club weer komen steunen. Ook wij als Socio Club VVV –Venlo, zullen weer onze steun aan de club geven. Wij gaan VVV promoten in de regio en blijven positieve stukken schrijven over onze club. Het zal zeker een moeilijk jaar worden in de hoogste klasse. Vaak zullen we flinke tegenstand krijgen. Een klein voorproefje kregen we van Jong-Ajax. Dit team van jonkies was met 30 miljoen aan gevuld met toppers. Ze vonden elkaar blindelings en in hoog tempo. Ons team was niet meer 100% op sterkte en ook een beetje uit vorm. De stress voor het laatste punt had zijn tol geëist. Maar wij hebben alle vertrouwen in de kwaliteiten van Stan Valckx en de technische staf. Hij zal met hun voor versterkingen zorgen.

Fanzone

VVV 2017 4Aan Steijn de taak om ze in te passen in de vaste kern. Met onze steun gaan ze overleven in de eredivisie. Met 33 punten zijn we veilig. Die gaan we bij elkaar schreeuwen in de Koel. We geven ook onze bijdrage aan diverse werkgroepen. Samen De Trap omhoog. Een van de initiatieven is de nieuwe Fan Zone. Momenteel is er een crowdfunding actie gestart, om 30.000 euro bij elkaar te krijgen. Hiervan zijn al 5000 euro binnen. Steun de actie. Een tientje kunnen velen missen, maar ook kleinere bedragen tellen mee. Als de hele regio een Eurootje zou bij dragen, is een ton zo bij elkaar geharkt. Misschien zal onze club niet altijd in de eredivisie blijven. Degraderen is een pijnlijk proces. Maar in tegenstelling tot clubs als Telstar of Achilles, zal VVV ooit ook weer het genoegen smaken van een kampioenschap. Zelfs vele clubs in de eredivisie winnen nooit een prijs. Vitesse doet dit nu pas na 125 jaar. Graag ervaren wij weer jullie steun, zodat wij als club VVV kunnen ondersteunen. Wij hopen ook nog te groeien en zullen hiervoor nog een actie op touw zetten. Vol Vertrouwen Vooruit!

Share This