ALTIED VEUR VVV VEUR ALTIED

ALLES VEUR VVV VEUR ALLES

Verkoop van VVV sjaals “ALTIÈD VEUR VVV VEUR ALTIÈD”

Bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van VVV-Venlo is een gezamenlijke actie van de Twellefde man, Venlonaren en Socioclub VVV-Venlo. Onderdeel van deze actie is een nieuwe sjaal van ons gezamenlijk, deze sjaal wordt voor de wedstrijd verkocht maar kan nu al worden gereserveerd via onderstaand formulier. De kosten van deze sjaal zijn tien euro en dienen contant te worden betaald aan de Koel. Deze sjaal is dubbelzijdig gebreid en van Nederlands fabricaat. De geringe winst op deze sjaal is voor het organiseren van gezamenlijke activiteiten voor de supporters van VVV-Venlo.

Als collectief hebben we een aantal keer bij elkaar gezeten en de eerste concrete stap die we zetten is het uitbrengen van deze sjaal. Met het kopen van deze sjaal spreek je steun voor VVV uit in moeilijke tijden, maar steun je ook direct het collectief in het financieren van de toekomstplannen waar we nu hard mee bezig zijn.
Pre-order nu de sjaal voor € 10,- en laat massaal je steun horen in de thuis- en uitwedstrijden en de rest van het seizoen!

Fanclub d’n Twellefde man, Socioclub VVV-Venlo

20151230113207

Een andere acties is dat tijdens deze wedstrijd om 19 minuten en 03 seconden het publiek applaudisseert voor VVV-Venlo.

De Koel moet vol zijn om VVV te steunen

 

De voorverkoop van de VVV sjaals is gestopt, u wordt geïnformeerd over het verstrekken van de sjaals voor de wedstrijd.

Share This